След като отпадналите на последния дуел близначки Ива и Йоана обявиха в риалитито

...
След като отпадналите на последния дуел близначки Ива и Йоана обявиха в риалитито
Коментари Харесай

Още една емигрантка от „Фермата“ се завръща в България


След като отпадналите на последния дуел близначки Ива и Йоана обявиха в риалитито „ Фермата “, че са взели решение да изоставен Германия и да се завърнат в родината, най-близката им приятелка от шоуто – учителката Нина, сподели пред рокаджията Дидо, че напълно скоро и тя ще направи тази значима стъпка в живота си.

В диалог сред двамата ратаи пловдивчанката от Лондон разказа, че концепцията, която имат със брачна половинка й Милко, е да се приберат от Великобритания през януари идната година. „ Ще забележим какво ще се случи, само че мощно се надявам да успеем “, изрази очакванията си Нина. Тя показа още, че с половинката й желаят да си закупят земя в някое от селата към родния й град Пловдив и там да се установят с двете им деца. Цените на парцелите обаче били много високи и това малко помрачавало проектите им.

Красивата емигрантка изрази пред Дидо още едно терзание – че в България храната е доста скъпа. Затова и двамата с мъжа й постоянно пресмятали какъв брой пари ще са им нужни за изхранването на четиричленното им семейство.

Именно голямата премия от 100 000 лв., която финалистът печели във „ Фермата “, е главната мотивация на Нина да се включи в шоуто. Тя признава, че в случай че завоюва, това ще й помогне да напусне Лондон и да стартира отначало в България.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР